top of page

Neo Auvra'ya Ortak Olduk!



 

Şirketimiz Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. ("GEN"), büyüme, globalleşme ve inovasyon stratejileri doğrultusunda yeni ürün, yeni üretim-satış-dağıtım ilişkileri/bölgeleri ve bunlarla bağlantılı olarak yeni ortaklık ve işbirliği arayışları sonucunda dijital holistik sağlık, dijital tıp ve dijital terapötik alanlarına yönelik siber-fiziksel sistemler ve teknolojiler üreten Neo Auvra Dijital Sağlık ve Biyonik Teknolojileri ve Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ("Neo Auvra") sermaye artırımı yoluyla ortak olmak üzere 25.01.2022 tarihinde bir sözleşme (Sözleşme) imzalamıştır.


Sözleşme hükümlerine göre GEN, 1.200.000,00 USD karşılığında Neo Auvra'ya %9.09 oranında hissedar olacaktır.


GEN, bu yatırımla hem kendi büyümesine hem de ülkemizdeki sağlık teknolojileri alanındaki yatırım ekosisteminin gelişmesine katkı sağlamıştır.



Neo Auvra Dijital Sağlık ve Biyonik Teknolojileri ve Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., şirketin kurucu ortakları olan Bekir Tarcan Kiper ve Ömer Kerem Özçakıl tarafından kurulmuş olup, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 03.09.2021 tarihinde tescil edilmiştir.


Neo Auvra, dijital holistik sağlık, dijital tıp ve dijital terapötik alanlarına yönelik siber-fiziksel sistemler ve teknolojiler üreten yerli bir girişim (start-up) şirketidir. Neo Auvra; biyomedikal, nörobilim, bilişsel psikoloji, psikometri gibi bilimleri harmanlayarak geliştirdiği özgün VR ve AR tabanlı ‘Metaverse' altyapısını giyilebilir sensörler ve biyometrik gözlem cihazlarıyla birleştirerek; kişilerin bilişsel, emosyonel ve fizyolojik durumlarını holistik olarak ölçme, değerlendirme ve raporlama teknolojisi üreten dünyadaki yegane şirkettir. Bu teknolojisi ile; tüm dünyada, nöropsikoloji ve nörodejeneratif hastalıklar konusundaki; İK değerlendirme ve eğitimindeki; ve profesyonel meslek grupları ve sporcuların kendi alanlarındaki ihtiyaçlara yönelik yenilikçi çözümler ve yaklaşımlar getirmektedir.


Büyüme stratejilerimiz doğrultusunda attığımız adımları takip etmek için Haberler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

1.719 görüntüleme
bottom of page